torstai 13. heinäkuuta 2023

Mehtuupennut muuttaneet omiin koteihinsa

Punkun ja Toivon pennut lähtivät kesäkuun ensimmäisen viikonlopun aikana yksi toisensa jälkeen uusiin koteihinsa, omien ihmisten huomaan. Reippaat muksut ovat kotiutuneet helposti uusiin perheisiinsä ❤️


Ennen lähtöä mukulat pääsivät vielä passikuviin.


1. TYÖMIEHEN MEHTO TAHTO muutti tuohon 17km päähän ja sai kutsumanimekseen "Justus". Justus tulee pääsemään isona metsälle isännän ja perheen pojan kanssa, ja saattaapa se päästä myös käytännön jäljelle haavakkohirviä etsimään sekä emännän kanssa sienikoiraoppiin.


2. TYÖMIEHEN JAHTI MAHTI lähti Kuopioon ja sai kutsumanimekseen "Viljo". Viljon kanssa on tarkoitus treenailla rodunomaisia lajeja, tutustua jäljestykseen ja onpa sillä mahdollisuus päästä myös metsälle emännän sukulaisten kanssa.


3. TYÖMIEHEN ALLI RALLI matkusti Pattijoelle asti missä sitä odotti iso perhe ja isännän metsästyskaverin virka. Tyttö sai kutsumanimekseen, mitäs muutakaan, kuin "Ralli".


4. TYÖMIEHEN HAULI PAULI, tuttavallisemmin "Laku", jäi ihan tuohon kiven heiton päähän emännän metsästyskaveriksi ja koko perheen ilostuttajaksi. 


5. TYÖMIEHEN HUTI KUTI "Huti" muutti myös melko lähelle, Pieksämäelle, missä sille on odottamassa monipuolisen harrastuskoiran ja metsästyskaverin saappaat. Hutin nenä suuntaa myös rodunomaisten lajien pariin, sillä tämä virtapiikki on toinen tämän pentueen sijoitustytöistäni ja toki siten myös nomemaailma tulee olemaan osa sen elämää.


6. TYÖMIEHEN HEINURI POIMURI "Ämmä" muutti Leppävirralle, jossa sille on tulevaisuudessa luvassa käytännön metsästyshommia sekä todennäköisesti myös SRVA-tehtäviä. Ja satetaanpa tämä typy vielä nähdä myös treenaamassa rodunomaisia kokeita varten. 


7. TYÖMIEHEN VAINU AINU matkusti Sastamalaan asti ja sille on luvassa ainakin hajuhommia ja kenties myös rodunomaista toimintaa. Tämä tyttö sai kutsumanimekseen, mitäs muutakaan, kuin "Ainu".


8. TYÖMIEHEN TEERI MEERI suuntasi kohti Kangasalaa ja pääsee siellä osaksi tätinsä TM Suhahdus "Ellin" laumaa. Typy sai nimeksi "Meeri" ja sen harrastuskalenteri tulee täyttymään ainakin nome- ja rally-toko -treeneistä. Ja toki Meeri tulee pääsemään myös käytännön metsälle. Meeri on toinen tämän pentueen sijoitustytöistäni.


9. TYÖMIEHEN HAKU TAKUU suuntaa tulevaisuudessa homekoiran hommiin eteläiseen Suomeen, tarkemmin Espooseen. Mielenkiinnolla jään seuraamaan tämänkin pennun matkaa kohti tulevia työtehtäviä 😊


Onnea matkaan muksut ❤️🥲🥰👋


Yhdistelmä:

FI KVA-B Metsäsuharin Vilkas x Työmiehen Poreinen


Kuvat pennuista otti T. Leinonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti